ESITTELY

Tulta! nettiraamattukoulu tarjoaa sinulle ajan tasalla olevaa opetusta Jumalan valtakunnasta, Pyhästä Hengestä, Pyhän Hengen tulessa upottamisesta ja täyttymyksen ajan herätyksestä. Opetuksessamme käytämme vuoden 1938 kirkkoraamattua, mutta täydennämme ja korjaamme sitä soveltuvissa kohdin arvostettujen kansainvälisiin lähteisiin verraten. Tulta! ry:n toimintaan kuuluvat kokoukset eri seurakunnissa, kodeissa ja pienryhmissä. Tavoitteenamme on varustaa työväkeä suureen elonkorjuuseen joka on jo alkamassa. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

ÄÄNITEMATERIAALI JA KIRJAT

Internetsivustoltamme voit ladata vapaasti sytyttävää herätyksen julistusta mp3-tiedostoina ja syventävää opetusta kirjojen muodossa. Äänitteet eivät tule ajantasaisesti vaan pyrimme julkaisemaan sellaisia opetuksia, joissa on oleellinen yhteenveto ja avainalueita katettuna.

TULTA! KOKOUKSET

Järjestämme Tulta! herätyskokouksia eri seurakunnissa ja herätyksen yhteyksissä. Tiedotamme näistä kokouksista tällä internetsivustollamme www.tulta.net. Tule mukaan Jumalan kirkkauden kosketukseen, joka herättää sinutkin!

SPIRIT & FIRE BIBLE SCHOOL

Linkistä www.spiritandfire.net voit avata suppean englanninkielisen perusopetuksen uskosta ja Pyhän Hengen alueista. Tässä on hyvä mahdollisuus englannin kieltä osaavalle ystävällesi tutustua Jumalan valtakunnan elämään.

TULTA! RY:N YHTEYSTIEDOT

  • Tulta! ry Käräjäkuja 1 B 56 01510 Vantaa
  • puhelin: +358503057780
  • sähköposti: seppo.valimaki@kolumbus.fi
  • nettisivut: https://www.tulta.net
  • pankkiyhteys: FI67 5732 7440 0222 33
  • Y-tunnus: 1819724-3
TULTA!-HERÄTYS!