JUMALA HALUAA PARANTAA SINUT KOKONAAN

Jumala Isä haluaa parantaa sinun henkesi, sielusi, ruumiisi, ihmissuhteesi, taloutesi ja palvelutyösi kaikesta sairaudesta, heikkoudesta, puutteenalaisuudesta, kivusta, traumaattisuudesta, demonisaatiosta, kirouksista ja muusta pimeyden vallasta. Sinun avaimesi parantumiseesi on ottaa Jeesus vastaan sydämeesi ehdoitta ja antaa Pyhän Hengen puhdistaa ja muuttaa sinua kohti Jeesuksen Voidellun muotoa.

Kun sinä vapaudut pimeydestä sinä vastaanotat Isän rakkauden, Pyhän Hengen ilmestystiedon sekä Jumalan uskon vastaanottaaksesi kaiken, minkä Jumala Isä on yhteydessään valmistanut sinulle. Pyhän Hengen ja Jeesuksen kautta sinulla on ikuinen ja yhä kirkastuva yhteys Isästä tulevaan katoamattomaan elämään, joka tulee tekemään sinut täysin terveeksi.

Pyhän Hengen tulessa upottamisessa Jeesus tulee poistamaan kaikki sairautesi, kipusi, traumasi ja kaiken pimeyden vallan ja vaikutukset elämästäsi. Antaudu nyt Jeesukselle elämäsi kaikilla alueilla. Hylkää ja irtisano elämästäsi kaikki sukukiroukset, pimeyden teot, sairaudet ja kuoleman vallat. Usko itsellesi pelastus, vapautuminen ja parantuminen Jeesuksen läsnäolon kautta elämässäsi.

Olemme luopuneet rukouspyyntöjen vastaanottamisesta tällä nettisivustolla seuraavista syistä:

 • Jumala tietää, mitä me tarvitsemme jo ennen kuin me anommekaan. Ongelmamme ei ole Jumalan puolella vaan omassa epäuskossamme.

 • Uuden liiton siunausten vastaanottaminen perustuu yhteyteen Jeesuksen kanssa Pyhässä Hengessä.

 • Me tulemme Isän luokse Jeesuksen muotoon muuttumisen kautta. Me vastaanotamme oman elämämme ja kaikki Isän siunaukset rakkaussuhteessa Hänen kanssaan.

 • Koko elämäsi ja kaikkien ongelmiesi ratkaisu perustuu henkilökohtaiseen yhteyteen, kohtaamiseen ja kosketukseen Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa.

 • Jumala haluaa auttaa meitä enemmän kuin me uskommekaan. Siksi meidän tulee antautua lisää Pyhän Hengen kosketukseen, jotta uskomme vahvistuisi vastaanottamaan.

 • Sinä voit etsiä Jeesuksen yhteyden ja Pyhän Hengen vaikutuksen lisääntymistä muiden palvelutyön kautta, mutta omaan elämääsi vastaanottaminen on sinun tehtäväsi ja vastuusi. Jeesus kohtaa sinua äärimmäisen intiimisti ja henkilökohtaisesti.

 • Rukouspyynnöt ruokkivat väärällä tavalla orpouden traumassa syntyneitä mielikuvia siitä, ettei Jumala näkisi tai haluaisi pitää meistä huolta suuressa rakkaudessaan.

 • Jumalalta vastaanottamiseen tarvitaan epäuskon vastaväitteistä luopuminen, joka tapahtuu sisäisen parantumisen ja Pyhällä Hengellä täyttymisen kautta.

 • Kun pelastettu saavuttaa esteettömän yhteyden Jumalaan Isään Pyhässä Hengessä, hän kytkeytyy elävän veden virtaan, joka tulee pitämään hänestä huolen yltäkylläisesti.

 • Pyhän Hengen voitelussa sinulla on Jumalan usko anoa ja vastaanottaa Jeesuksen kautta jatkuvasti kaikkea hyvää.

 • Jokainen pelastettu voi astua tälle tielle, koska Jeesus sanoi: "Jos joku janoaa, Hän tulkoon minun tyköni ja juokoon..."

Opetamme sinua näillä nettisivuilla antautumaan Jeesukselle, täyttymään Pyhällä Hengellä, vapautumaan ja parantumaan sisäisistä traumoistasi ja kaikista muista Jumalalta vastaanottamisen esteistä. Jeesus opetti tämän tien omille opetuslapsilleen. Sinäkin voit astua Jeesuksen opetuslapsen kasvuprosessiin. Tässä prosessissa Jeesus tulee kohtaamaan sinua yliluonnollisella voimallaan ja parantamaan sekä uudistamaan koko elämäsi.

Ole varma siitä, että Jeesus haluaa parantaa sinut. Antaudu Pyhän Hengen ja tulen kosketukseen. Anna Jeesuksen koskettaa ja poistaa sielusi traumat ja epäuskon aiheet. Oheisessa linkissä RUKOUSELÄMÄ on lisää opetusta siitä, kuinka sinä voit vastaanottaa Jeesuksen pelastustyön siunauksia elämääsi. Lisää opetusta löytyy kirjoistamme linkistä KIRJAT.

Tämän opetuksen kautta me olemme kanssasi rukoussopimuksessa Jeesuksen ilmestymiseksi. Ole kestävä ja kärsivällinen Jeesukselle antautumisessa ja Pyhällä Hengellä täyttymisessä, sillä parantumisen / ratkaisujen vastaanottamista estävä epäusko voi olla sitkeää lajia. Mutta sinä voitat sen, koska Pyhä Henki vahvistaa sinua. Omista rukousvastaus uskossa ja ryhdy kiittämään Herraa siitä, että Hän antaa pyytämäsi avun.

TULTA! - HERÄTYS!