KIRKKAUDEN ILMESTYMINEN - KIRJASARJA

Nyt on saatavilla uusi kirjasarja "KIRKKAUDEN ILMESTYMINEN", jossa on seitsemän osaa tulevan herätyksen avainalueista. Käsittelemme siinä Jumalan valtakunnan ilmestymistä uudella ja tuoreella tavalla, joka valmistaa seurakuntaa tempaukseen. Kirjasarjasta ilmestyy päivityksiä ja uusia osia, joten voit ladata tästä aina uusimman version. Kirjat toimitetaan kahtena pdf-versiona: 1) tietokoneella tai tabletilla luettava versio (PC) ja 2) kännykällä luettava versio (MOBILE).

Kunkin kirjan vapaaehtoinen suositushinta on 30 euroa. Jos koet, ettei sinulla ole varaa maksaa tilausmaksua, ota kirjat vastaan lahjana. Lataa jaa, kopioi, monista ja hyödynnä tätä materiaalia mahdollisimman paljon eteenpäin. Täyttymyksen ajan herätyksen tulee murtautua esiin Jeesuksen nimessä!

Alla olevan taulukon linkistä "PC" voit avata ja ladata tietokoneversion ja linkistä "MOBILE" kännykkäversion. Maksaessasi voit käyttää oheisia viitenumeroja. Maksun saaja on Tulta! ry ja tilinumero on FI67 5732 7440 0222 33.

1. PELASTUS JA ANTEEKSIANTAMUS -PC- -MOBILE- 21018
2. JUMALAN USKO -PC- -MOBILE- 22020
3. PYHÄN HENGEN TULESSA UPOTTAMINEN -PC- -MOBILE- 22033
4. VAPAUTUMINEN JA SISÄINEN PARANTUMINEN -PC- -MOBILE- 22046
5. PARANTAMISEN VOITELU -PC- -MOBILE- 22059
6. AVIOLIITTO JUMALAN VALTAKUNNASSA -PC- -MOBILE- 22062
7. ILMESTYKSEN HENGESSÄ -PC- -MOBILE- 22075

KIRJOJEN ESITTELY

  1. "PELASTUS JA ANTEEKSIANTAMUS" käsittelee uskon elämän perusteita, jotka johtavat pelastetun Pyhän Hengen voimaan ja Jumalan valtaherruudessa elämiseen / palvelemiseen.

  2. "JUMALAN USKO" käsittelee uuden liiton uskon olemusta, luonnollisen uskon ja Jumalan uskon eroja, miten Jumalan valtakunta toimii Jumalan uskossa, sekä kuinka sinä voit kasvaa Jumalan uskossa ja Pyhän Hengen voitelussa.

  3. "PYHÄN HENGEN TULESSA UPOTTAMINEN" käsittelee Pyhän Hengen vastaanottamista, apostolista Pyhän Hengen tulessa upottamista ja Pyhän Hengen osuutta uskon elämässä, seurakunnassa ja täyttymyksen herätykseen valmistautumisessa.

  4. "VAPAUTUMINEN JA SISÄINEN PARANTUMINEN" käsittelee pelastetun vapauttamista traumaattisista ja demonisista kahleista ja sen yhteydessä tapahtuvaa sisäistä parantumista Isän rakkauden voimasta. Laaja ja käytännöllinen opetus tulevan herätyksen tärkeimmistä aiheista.

  5. "PARANTAMISEN VOITELU" käsittelee Jeesuksen palvelutyötä, jossa Hän parantaa ihmisen hengen, sielun, ruumiin ja koko elämän. Kirja kasvattaa sinun uskosi fyysisiin parantumisiin ja antaa käytännöllisiä ohjeita. Parantava voitelu tulee laskeutumaan tämän kirjan lukemisessa!

  6. "AVIOLIITTO JUMALAN VALTAKUNNASSA" käsittelee Jumalan suunnitelmaa avioliitossa ja tulevassa herätyksessä. Kirja käsittelee perusteellisesti avioliiton sisäistä yhteyttä, suhdetta Jumalaan sekä avioparin yhteistä auktoriteettia ja voitelua. Suosittelemme!

  7. "ILMESTYKSEN HENGESSÄ" käsittelee ilmestyksen hengen alueita täyttymyksen ajan herätyksessä. Kirjassa käsitellään mm. ilmestyksen hengen ja Jumalan uskon yhteyttä sekä Jeesuksen hallitsemaan hengen maailmaan siirtymistä. Ilmestyksen henki tulee laskeutumaan yllesi, kun luet tämän kirjan, joten kannattaa lukea.

Kun tutkit näitä kirjoja, Pyhä Henki tulee antamaan sinulle varman ja ehyen käsityksen Jumalan valtakunnasta. Sinä opit ajattelemaan niin kuin Jumala ajattelee ja silloin Pyhän Hengen voitelu laskeutuu elämääsi. Ole äärimmäisellä tavalla siunattu ja voideltu Jumalan valtakunnan elämässä ja palvelutyössäsi!

TULTA! - HERÄTYS!