PYHÄN HENGEN TULTA!
8. TIE PYHÄN HENGEN TULESSA UPOTTAMISEEN

Jeesus kutsuu kaikkia ihmisiä Pyhän Hengen tulessa upottamiseen. Mutta Hän upottaa pelastettuja Pyhän Hengen tulessa vain vapaaehtoisen ja pysyvän janon perusteella. On kysymys jatkuvasta ja syvenevästä Jeesukselle antautumisesta, jota Pyhä Henki johtaa. Pyhä Henki haluaa saavuttaa henkemme, sielumme, ruumiimme ja koko elämämme kokonaan. Vanha ihminen tulee poistumaan ja tilalle tulee uusi ihminen Jumalan pojan / tyttären minuudessa. Jeesus tulee hallitsemaan pelastettujen sielun, mielen, ajatusten, muistikuvien, suunnitelmien, unelmien ja tahtoelämän kaikkia alueita.

Jeesuksessa Jumala Isä on jo valmistanut kaiken. Kaikki, mitä Jeesus on tehnyt, on valmistettu samalla tavalla ja täysimääräisesti kaikille, jotka ottavat Jeesuksen vastaan. Eri ihmisten sieluissa ja elämässä on erilainen määrä synnin valhetta ja rasitetta. Tämä ei merkitse Jumalalle Isälle mitään. Hän näkee sinussa aarteen, jonka Hän on jo ostanut omakseen. Hän itse tulee varustamaan ja voitelemaan sinut kaikella uudella, mitä tulet tarvitsemaan.

Hylkää kaikki Pyhää Henkeä vastustavat, epäilevät, kritisoivat, pelkäävät vaikutukset. Sielussasi on Jumalan luoma ominaisuus sulautua henkesi kanssa Jeesuksen kirkkauden yhteyteen. Jumala loi sielusi toimimaan yhteistyössä kanssaan. Sielussasi on kaikki tarvittava varustus siihen, kunhan sieluasi vangitseva, turmeleva ja vääristävä pimeys ajetaan ulos. Sielusi tulee ilolla yhtymään Jumalan lakiin, koska siinä sielusi saavuttaa taivaallisen kirkkauden, rauhan ja katoamattoman elämän kosketuksen. Seuraavat sielun pimeydet tulee irtisanoa ja hyljätä:

 • Demoniset sidokset, noituudet, väärät uskonnot ja harhaopit
 • Loukkaantuminen uskoviin, julistajiin ja seurakuntiin
 • Loukkaantuminen Pyhän Hengen toimintatapoihin

Meillä ihmisillä on aina oma näkökulmamme, toiveemme ja olettamuksemme siitä, kuinka Jumalan pitäisi meitä kohdata. Tietynlainen oikeaoppinen asenne voi taistella kauankin Jumalaa vastaan, ennen kuin taipuu Hänen järjestykseensä. Viisautta Jumalan edessä on nopeasti luopua taistelemasta Hänen suunnitelmaansa vastaan ja taipua siihen sekä edetä sen mukaan, kuinka Pyhä Henki johtaa.

Sielunvihollisen valhe sinua ja Jumalaa vastaan on suurempi kuin ensin pystyt käsittämään. Mutta myös Jeesuksen pelastava, parantava, vapauttava ja uutta luova voima on suurempi kuin olet käsittänyt. Sinä voit antautua hillittömään janoon Pyhän Hengen tulessa upottamiseksi. Sinä voit luopua kaikista Pyhän Hengen tulta vastustavista pimeyden esteistä ja saavuttaa saman Pyhän Hengen ja tulen voiman, minkä Jeesuksen opetuslapset saavuttivat jo tässä aikakaudessa.

Kun antaudumme syvemmin Jumalan maailmaan, me joudumme kohtaamaan jatkuvasti omia rajoittuneita ajatuksiamme. Silloin kun Jumalan maailma törmää oman maailmamme kanssa, meidän siunatuin mahdollisuutemme on taipua ja muuttua!

Pyhä Henki on vuodatettu maailmaan Jumalan pelastavan armon ja rakkauden mielisuosion lahjana. Pyhän Hengen täyteys on Hänen poikiensa / tyttäriensä luonnollinen oikeus ja olotila. Kaikki perustuu Jeesuksen täydelliseen pelastukseen ja sinun antautumiseesi / janoosi. Pyhän Hengen vastaanottaminen on pelastetun elämäntapa. Se on yhtä elintärkeää sisäiselle ihmiselle niin kuin hengitys on fyysiselle ruumiillesi. Ajattele siis toisin ja tavoittele kaikkea hyvää, minkä Isä on valmistanut Pyhän Hengen kautta.

Seuraavat uskossa suuntautumiset auttavat sinua vastaanottamaan lisää Pyhää Henkeä:

 • Asetu rauhaan – rauhoita elämäsi ja olosuhteet ympärilläsi.

 • Ole vakuuttunut siitä, että Pyhän Hengen ja tulen lupaus kuuluu sinulle.

 • Tiedosta että Jeesus on valmistanut kaiken – sinun oikeutesi on ottaa vastaan.

 • Anna Pyhän Hengen näyttää sielusi traumoja ja esteitä – ja puhdistaa sinua.

 • Asetu pitkäjänteisesti etsimään Pyhän Hengen ja tulen kosketusta.

 • Tunnusta, hylkää ja irtisano kaikki synti, vääryys ja pimeys, minkä Pyhä Henki näyttää sinulle kirkkautensa läsnäolossa.

 • Ota vastaan yhä syvempi anteeksiantamus itseäsi ja lähimmäisiäsi kohtaan.

 • Anna Isän rakkauden sulattaa ja täyttää sydämesi.

 • Opettele kiinnittämään ajatuksesi Jeesukseen – vangitse ajatuksesi Kristuksen kuuliaisuuteen.

 • Rentoudu ja anna Pyhän Hengen lähestyä ja koskettaa sinua.

 • Ano Pyhän Hengen ja tulen kosketusta – odota uskoen, että Hän tulee.

 • Opettele tunnistamaan pienetkin Pyhän Hengen kosketukset ja vihjeet.

 • Kiitä, ylistä ja palvo sydämessäsi Jeesusta ja Isää.

 • Julista näkyväksi kaikkea, minkä Pyhä Henki sinulle näyttää.

PYHÄN HENGEN TULI TULEE LANKEAMAAN SISIMPÄÄSI JA YLLESI ÄKKIARVAAMATTA!

PYHÄN HENGEN TULTA!