PYHÄN HENGEN TULTA!
2. PYHÄN HENGEN TULI JOHTAA USKONPUHDISTUKSEEN

Pyhän Hengen tuli johtaa jokaisen uskovan syvään Jeesuksen tuntemiseen ja yhteyteen. Jumalan ja Hänen valtakuntansa totuudet paljastuvat ja lujittuvat kaikilla elämän alueilla. Pimeyden valheet, kompromissielämän sokeus ja orpouden turvattomuus häviävät. Jumalan pojan / tyttären lujuus, selkeys, auktoriteetti ja koko identiteetti tulevat ilmi ja hallitsevat elämässä. Pyhän Hengen tuli tulee muuttamaan koko Kristuksen ruumiin Jeesuksen kuvan kaltaiseksi. Tämä tekee seurakunnan voimakkaaksi aseeksi Jumalan kädessä toteuttamaan täyttymyksen ajan suuren sielujen sadonkorjuun.

Pienessä voitelussa ja uskonnollisessa kompromississa elävä seurakunta haaveilee romanttisesta herätyksestä. On hienoa lukea Azusa-kadun ihmeistä, The Latter Rain herätyksen valtavasta parantamisen virrasta USA:ssa 1946-1956 vuosina jne. Tuleva herätys on erilainen. Herätyksen tuli on tulinen miekka, joka läpäisee sydämet, kohtaa pimeät alueet ihmisenn sielussa. Tämä johtaa sielun puhdistumiseen ja uuteen elämän kirkkauteen. Pyhän Hengen tuli johtaa jokaisen uskovan etsimään Jeesusta lisää ja muuttumaan Hänen kaltaisekseen.

Herätyksen tuli on sydänten läpi menevä tulinen miekka, joka kohtaa ihmisen sielun pimeät alueet ja johtaa sielun puhdistumiseen ja uuteen kirkkauteen. Jokainen herätys johtaa siihen astuvat henkilökohtaiseen syntituskaan ja umpikujaan oman pimeytensä kanssa. Tulee ehdottoman välttämättömäksi saada rauha Jeesuksen kanssa luopumalla pimeydestä.

Nyt alkava täyttymyksen ajan herätys on syvällisempi seurakunnan puhdistus kuin mitkään aikaisemmat herätykset. Jeesus puhdistaa seurakunnan sellaiseen kirkkauden tilaan, jossa Hän voi kutsua sen luokseen taivaalliseen hääjuhlaan. Taivaallisessa hääjuhlassa koko Kristuksen ruumis yhdistyy Jeesukseen ylösnousemuksessa. Kristuksen ruumis vastaanottaa täydellisesti uuden olemuksen ja ominaisuudet ylösnousemusvoimassa. Kaikki tämä syvä yhdistymisprosessi tulee alkamaan maailmassa Pyhän Hengen ja tulen kautta.

Jeesus Kirkkauden Herra ja Kuningas valmistaa seurakuntaa ylösnousemusruumiiseen pukemiseen. Häävalmistelut ovat käynnissä myös Taivaassa. Ylöstemmattu seurakunta yhdessä jo Taivaassa olevien pyhien kanssa pukeutuu ylösnousemusruumiiseen. Sen jälkeen kirkastettu seurakunta valtaa vihollien hallussa olevat hengelliset valtaistuimet toisessa taivaassa.

Jumalan rakkauden suunnitelma tarkoittaa ihmisten pelastamista ja vapauttamista pimeyden vallasta ja siirtämistä Hänen kirkkautensa yhteyteen. Tämä suunnitelma on toteutumassa meidän silmiemme edessä. Pyhän Hengen tuli vaikuttaa peruuttamattoman muutoksen sinussakin. Sen tähden, nosta katseesi ja heitä uskon ankkurisi ylösnousemukseen asti. Hän, joka sinua kutsuu, on uskollinen, ja Hän on sen tekevä.

Meidän teoriamme ja spekulaatiomme ei vaikuta Jumalan universaaleihin suunnitelmiin. Suurta viisautta ja nöyryyttä sen sijaan on tutkia, mitä Pyhä Henki nyt puhuu itse kullekin. Olemme peruuttamattoman ja suuren muutoksen edessä. Uskovatkin ovat tottuneet siirtämään vanhan ihmisen kuolettamista eteenpäin. Pyhän Hengen tuli tulee palamaan yhä kuumemmin. Uskovien sydämet tulevat sulamaan ja suuri herätys alkaa. Tulee erittäin kiireelliseksi tehdä päätöksiä Jeesuksen kirkkauden vastaanottamiseksi. Rakastava Isämme lähettää tulensa ja tekee välttämättömän ja syvän muutoksen mahdolliseksi meille.

Tulevassa herätyksessä Jeesus vapauttaa erityisen "nestemäisen tulen" voitelun seurakuntaansa. Uskovilla tulee olemaan vain kaksi vaihtoehtoa. He joko antautuvat Pyhän Hengen tuleen ja vastaanottavat nestemäisen tulen voitelun Jeesukselta, tai he eivät vastaanota tätä tulta ja voitelua vaan häviävät pimeyteen. Uskon, että tämä on se rajaviiva, joka määrää kuka voi päästä tempaukseen kohtaamaan Jeesusta Kuninkaana. JUmala on laupias, armollinen ja äärimmäisen rakastava koko tässä prosessissa. Pyhä Henki tulee johtamaan sinua sydämesi päätösten mukaan.

Hebr. 4:12-13: Sillä Jumalan suunnitelma / aivoitus / sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aikomusten tuomitsija; eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmiensä edessä, jolle meidän on kohdattava elämämme.

Kaiken puhdistavan tulen takana vaikuttaa Jumalan Isän ääretön rakkauden mielisuosio. Hän on tehnyt omalta osaltaan kaikkensa, jotta ihminen voisi pelastua pimeyden vallasta. Hän voiteli alkuseurakunnan Pyhän Hengen tulella. Kristuksen ruumis syntyi maailmaan. Jeesus antoi seurakunnalleen kaikki taivasten valtakunnan avaimet. Pyhän Hengen tuli on laskeutumassa Hänen seurakuntansa ylle tehdäkseen Hänen poikansa / tyttärensä kelvollisiksi hääjuhlaan. Jumalan kutsu tulee olemaan voimakas ja kaiken kattava. Ihmiset tulevat päättämään kohtalonsa ja päämääränsä omalla tahdollaan.

PYHÄN HENGEN TULTA!